Subiect: raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? Vin Mar 13, 2009 10:28 am
raspunde cineva la reclamatiile noastre sau asta e un server care are forum sa fie in rand cu lumea?????shi poate luati masuri.daca aveti server ocupati va de el ca sa nu isi bata joc adminii de noi.ms
Crispy Vizitator
Subiect: ne raspunde.... Vin Apr 24, 2009 5:58 pm
dupa cum se vede, nu raspunde nimeni, nici nu cred ca citeste cineva mesajele astea..decat noi userii care am luat ban sau kick pe nedrept..e ceva de genul un forum numai pentru noi .."hai ma ca nu sunt eu cel mai ghinionist..uite si altii au luat".. si poate ne trece.. Tineti-o tot asa baieti..ca e bine !
Ac3R
Subiect: mda... Mier Mai 27, 2009 12:56 pm
reclamatie lu` george sau cum dreq l`o chema (un incult orikum): face`ti dom`le curatenie printre adminii astia, ca se cred zei pe servere....ba injura(din ofticala, ca i`au head sau mama dreq), ba dau banuri aiurea, etc.
ICECOOLD Vizitator
Subiect: choiri care va dor in cur de ceriele noastre Mier Sept 02, 2009 2:36 pm
ba prostilor dac vati uitat la reclaamtiile noastre ati inbunatati server nu mai da admin a prost daor pt. bani a si stit de ce scrieti /rankstats si nu va apara nik finindc can injuri esti cenzurat 3min. si ti se schimba numele si apoi pierzi si din /top15
Continut sponsorizat
Subiect: Re: raspunde cineva la reclamatiile noastre??????