...::: Ultra-Mania :::...
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe forumul serverelor de Counter-strike ...::: Ultra-Mania :::...!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

raspunde cineva la reclamatiile noastre??????

In jos 
AutorMesaj
[STR]Joh
Vizitator

raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? Empty
MesajSubiect: raspunde cineva la reclamatiile noastre??????   raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? EmptyVin Mar 13, 2009 10:28 am

raspunde cineva la reclamatiile noastre sau asta e un server care are forum sa fie in rand cu lumea?????shi poate luati masuri.daca aveti server ocupati va de el ca sa nu isi bata joc adminii de noi.ms
Sus In jos
Crispy
Vizitator

MesajSubiect: ne raspunde....   raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? EmptyVin Apr 24, 2009 5:58 pm

dupa cum se vede, nu raspunde nimeni, nici nu cred ca citeste cineva mesajele astea..decat noi userii care am luat ban sau kick pe nedrept..e ceva de genul un forum numai pentru noi .."hai ma ca nu sunt eu cel mai ghinionist..uite si altii au luat".. si poate ne trece.. Tineti-o tot asa baieti..ca e bine ! cheers
Sus In jos
Ac3R

Data de înscriere : 27/05/2009

MesajSubiect: mda...   raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? EmptyMier Mai 27, 2009 12:56 pm

reclamatie lu` george sau cum dreq l`o chema (un incult orikum): face`ti dom`le curatenie printre adminii astia, ca se cred zei pe servere....ba injura(din ofticala, ca i`au head sau mama dreq), ba dau banuri aiurea, etc.
Sus In jos
ICECOOLD
Vizitator

MesajSubiect: choiri care va dor in cur de ceriele noastre   raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? EmptyMier Sept 02, 2009 2:36 pm

ba prostilor dac vati uitat la reclaamtiile noastre ati inbunatati server nu mai da admin a prost daor pt. bani a si stit de ce scrieti /rankstats si nu va apara nik finindc can injuri esti cenzurat 3min. si ti se schimba numele si apoi pierzi si din /top15 Sleep
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: raspunde cineva la reclamatiile noastre??????   raspunde cineva la reclamatiile noastre?????? Empty

Sus In jos

raspunde cineva la reclamatiile noastre??????
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» wallshot(raporteaza cand cineva omoara prin zid)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...::: Ultra-Mania :::... :: Diverse :: Reclamatii admin-
Mergi direct la: