de fiecare data cand ma apuca cheful de gungame si intru pe ultramania am probleme , astazi era un admin care nervos fiind ca eram pe primul loc mi-a dat blind in 2 randuri pe harti diferite numai ca sa nu castig , dupa ce mi l-a scos pe al doilea , normal ca fiind nervos i-am zis sa invete sa joace si sa ma lase naibii in pace
am inceput sa joc linistit dupa ce mi-a dat llama si eram din nou pe primul loc cand primesc ban instant aim , faza dura este ca ma uitam pe tab sa vad cine e admin ca sa vorbesc cu el si nu era niciun spectator , adica practic a fost un ban primit in orb omul a dat fara sa se uite si aim nu am , ca daca aveam dadeam numai head shot , pur si simplu sunt un jucator bunicel de cs si pun lucrurile cap la cap
adica daca tu ma omori ca stai pe o scara la nu stiu ce nivel , natural ca dupa ce spawnez indrept tinta in acea directie , nu vi se pare normal?
ora 14:00 aproximativ
nickul meu : suntnub
ip: 86.106.65.194
ps
mi-au fost facute poze mai demult de adminul george cu id georgemascatu si au iesit curate , tura asta nu mi-au fost facute poze deloc , astept un unban si o selectionare mai atenta a viitorilor admini deoarece nu am chef sa primesc ban pe motive inventate