...::: Ultra-Mania :::...
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe forumul serverelor de Counter-strike ...::: Ultra-Mania :::...!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere de UnBan

In jos 
AutorMesaj
al3xxx
Vizitator

Cerere de UnBan Empty
MesajSubiect: Cerere de UnBan   Cerere de UnBan EmptyLun Noi 16, 2009 9:15 pm

Nick: WwW.CsBesTiaL.CoM-Player
Adminu : necunoscut
Data: 14.11.2009
Motivul : am fost banat pt reclama deoarece am folosit numele WwW.CsBesTiaL.CoM-Player dar nu este vina mea si va rog sa ma credeti ca : eu am CS Bestial si cand intru in cs nu mi se salveaza numele pe care il vreau eu (al3xxx) si trb sa il salvez de fiecare data cand intru in cs........ numele WwW.CsBesTiaL.CoM-Player nu este o reclama la un server ci este doar site-ul de unde poti lua Cs Bestial si nu am facut nici o reclama ........... e normal sa se fi inselat vreun admin dar daca nu ma credeti puteti incerca siteul sa vedeti WwW.CsBesTiaL.CoM-Player .... si Player vine de la jucator adica jucator de CS bestial adica joc pe srv vostru pe cs bestial . Va rog sa imi scoateti banul ... cu respect Alex .... multumesc din suflet...

Mi-am invatat lectia si nu voi mai gresi sa intru cu acest nume si o sa il modific de fiecare data cand intru in cs sau o sa imi schimb cs. Multumesc!

IP : 192.168.1.64 multumesc din suflet !!! Razz
Sus In jos

Cerere de UnBan
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere unban M i T i
» cerere unban
» Cerere Unban
» Cerere unban
» cerere unban